Strava.cz pro Android/iOS
Strava.cz pro Android pro si můžete stáhnout z Google Play.
Strava.cz pro iOS si můžete stáhnout z App Store.

JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základní škola, Moravský Krumlov,
náměstí Klášterní 134, okres Znojmo, Moravský Krumlov, 672 01
Telefon: 778 113 398, Účet: 1582131389 / 0800

Zájemci o internetové přihlašování a odhlašování dostanou informace v kanceláři jídelny.

1. ledna 2017 začal platit zákon č. 110/1997 Sb. ( paragraf 9a odst. 1 písmeno c) který ukládá za povinnost k jídelníčku uvádět váhu hotového pokrmu, které musí mít strávník na talíři. Tyto informace můžete najít na nástěnce ve školní jídelně hned vedle jídelníčku.

Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25.října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, které nabývá účinnosti 13. prosince 2014 se musí každý zákazník/spotřebitel dozvědět, zda se v potravině (pokrmu) vyskytují nějaké alergeny. Součástí nařízení je také přesný seznam látek nebo produktů vyvolávajících alergie nebo nesnášenlivost.
Proto se nově u jídelníčku úplně vpravo objevuje červená ikonka, kterou pokud rozkliknete, uvidíte alergeny, které obsahuje daný pokrm.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 24. 2.
Polévka
s červenou čočkou a zeleninou
Obsahuje alergeny:
-----
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
plněná tortellina hovězím masem, rajská omáčka
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Nápoj
voda s citrónem, sirup
Úterý 25. 2.
Polévka
rybí s opečenou houskou
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
04 -Ryby
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
kuřecí nudličky, rýže, salát z kysaného zelí
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Nápoj
voda s citrónem, mléko malinové, čaj ovocný
Středa 26. 2.
Polévka
dýňová
Obsahuje alergeny:
-----
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
květákové smaženky, brambory
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Nápoj
voda s citrónem, sirup, mléko karamelové
Obsahuje alergeny:
-----
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 27. 2.
Polévka
drůbeží vývar s těstovinou
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
guláš vepřový, houskový knedlík, jablko
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Nápoj
voda s citrónem, mléko banánové, sirup
Obsahuje alergeny:
-----
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 28. 2.
Polévka
česneková se smaženým hráškem
Obsahuje alergeny:
-----
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
krůtí řízek přírodní, brambory
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Nápoj
voda s citrónem, mléko mandarinkové, sirup
Obsahuje alergeny:
-----
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.