JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Základná škola Dr. Ivana Dérera
Jelenia 16, Bratislava, 811 05
Telefon: 02/52491374, Účet: SK1202000000350028833012
Pokiaľ chcete využívať služby objednávania stravy cez internet, je potrebné navštíviť kanceláriu jedálne.
Historie
Aktuální jídelníček
Úterý 27. 10.
Obed
Polievka zelerová mliečna, Zemiakové knedle plnené mäsom, Kapusta kyslá dusená, Prírodná ovocná šťav
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zelerová mliečna  (A: 01,07,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Zemiakové knedle plnené mäsom  (A: 01,03)
   KRUPICA  (A: 01)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Kapusta kyslá dusená
   (bez alergénov)
-----
Prírodná ovocná šťava
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka zelerová mliečna, Zemiakové knedle plnené mäsom, Kapusta kyslá dusená, Prírodná ovocná šťava
Středa 28. 10.
Obed
Polievka zeleninová, Krupicové halušky, Buchty pečené plnené lekvárom, Mlieko kakaové
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Krupicové halušky  (A: 01,03,07)
   MASLO  (A: 07)
   KRUPICA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Buchty pečené plnené lekvárom  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Mlieko kakaové  (A: 07)
   MLIEKO PLNOTUČNÉ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 29. 10.
Obed
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi, Hovädzie dusené na hrášku, Ryža dusená, Čaj čierny s citró
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi  (A: 04,09)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
   ZELER  (A: 09)
-----
Hovädzie dusené na hrášku  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)
-----
Jablká
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi, Hovädzie dusené na hrášku, Ryža dusená, Čaj čierny s citrónom, Jablká
Pátek 30. 10.
Obed
Obed
Pondělí 2. 11.
Obed
Polievka šampiňónová so zeleninou, Cestovina zapekaná so šunkou, Šalát z kyslej kapusty s mrkvou, Ov
Popis:
Polievka šampiňónová so zeleninou, Cestovina zapekaná so šunkou, Šalát z kyslej kapusty s mrkvou, Ovocný sirup
Úterý 3. 11.
Obed
Polievka petržlenová s opekanou žemľou, Kuracie prsia na kukurici, Ryža dusená, Kompót broskyňový, Č
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
11 -Sezamové semená

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka petržlenová s opekanou žemľou  (A: 01,07,11)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   ŽEMĽA  (A: 01)
-----
Kuracie prsia na kukurici  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Kompót broskyňový
   (bez alergénov)
-----
Čaj ovocný s medom  (A: 07)
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka petržlenová s opekanou žemľou, Kuracie prsia na kukurici, Ryža dusená, Kompót broskyňový, Čaj ovocný s medom
Středa 4. 11.
Obed
Polievka zemiaková so zeleninou, Lievance s lekvárom, Mlieko - školské mlieko
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zemiaková so zeleninou  (A: 07,09)
   ZELER  (A: 09)
   MASLO  (A: 07)
-----
Lievance s lekvárom  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Mlieko - školské mlieko  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MLIEKO ŠKOLSKÉ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 5. 11.
Obed
Polievka šošovicová mliečna, Špagety s mäsom a syrom, Keksy - sušienky, Ovocný sirup
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka šošovicová mliečna  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Špagety s mäsom a syrom  (A: 01,07)
   CESTOVINY ŠPAGETY  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Keksy - sušienky  (A: 01)
   KEKSY - SUŠIENKY  (A: 01)
-----
Ovocný sirup
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 6. 11.
Obed
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi, Hovädzie dusené na hrášku, Zemiaky varené, Čaj čierny s ci
Popis:
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi, Hovädzie dusené na hrášku, Zemiaky varené, Čaj čierny s citrónom, Jablká
Pondělí 9. 11.
Obed
Obed
Úterý 10. 11.
Obed
Polievka kelová s párkom, Sotté z kuracích pŕs, Ryža dusená, Kompót miešaný, Voda s ovocným sirupom
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kelová s párkom  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Sotté z kuracích pŕs  (A: 10)
   UHORKY STERILIZOVANÉ  (A: 10)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Kompót miešaný
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka kelová s párkom, Sotté z kuracích pŕs, Ryža dusená, Kompót miešaný, Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
Středa 11. 11.
Obed
Polievka kuracia, Cestovina - niťovky, Žemľovka s tvarohom a jablkami, Mlieko plnotučné
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
08a-Škrup. plody - mandle
09 -Zeler
12 -Kysličník siričity

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kuracia  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Cestovina - niťovky  (A: 01)
   CESTOVINA - NIŤOVKY  (A: 01)
-----
Žemľovka s tvarohom a jablkami  (A: 01,03,07,08a,12)
   VIANOČKA  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   TVAROH  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   HROZIENKA  (A: 12)
-----
Mlieko plnotučné  (A: 07)
   MLIEKO PLNOTUČNÉ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 12. 11.
Obed
Polievka cícerová so zeleninou, Bravčové stehno na šampiňónoch, Cestoviny - kolienka, Čaj ovocný s m
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka cícerová so zeleninou  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Bravčové stehno na šampiňónoch  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Cestoviny - kolienka  (A: 01)
   CESTOVINY - KOLIENKA  (A: 01)
-----
Čaj ovocný s medom  (A: 07)
   (bez alergénov)
-----
Keksy - sušienky  (A: 01)
   KEKSY - SUŠIENKY  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka cícerová so zeleninou, Bravčové stehno na šampiňónoch, Cestoviny - kolienka, Čaj ovocný s medom, Keksy - sušienky
Pátek 13. 11.
Obed
Polievka rybacia zimná, Morčacie prsia poľovnícke, Ryža dusená, Šalát z kyslej kapusty s kapiou, Vod
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia zimná  (A: 01,04,09)
   RYBIE MÄSO - HOKI  (A: 04)
   ZELER  (A: 09)
   CESTOVINY MUŠLE  (A: 01)
-----
Morčacie prsia poľovnícke  (A: 01,09)
   MÚKA  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Šalát z kyslej kapusty s kapiou
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka rybacia zimná, Morčacie prsia poľovnícke, Ryža dusená, Šalát z kyslej kapusty s kapiou, Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
Pondělí 16. 11.
Obed
Obed
Úterý 17. 11.
Obed
Obed
Středa 18. 11.
Obed
Obed
Čtvrtek 19. 11.
Obed
Obed
Pátek 20. 11.
Obed
Obed