JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základní škola, Hradec Králové,
M. Horákové 258, Hradec Králové, 500 06
Telefon: 495 261 559, Účet: KB : 596780297 / 0100
Milí strávníci,
v novém školním roce budeme dále pokračovat v programu "ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA".
Nově je pro Vás připraven projekt ke 100. výročí vzniku samostatné ČR, který bude mít 2 části:
- něco, co už máme 100 let na talíři (polévky připravené moderním způsobem i novými technologiemi)
- něco, co jste v naší školní jídelně ještě nikdy neměli možnost ochutnat (předkrmy - 1 x za 2 měsíce)

V týdnu OD 4.2. DO 8.2.2019 - se budeme snažit připravovanými pokrmy přiblížit domovinu studentům projektu EDISON (Brazílie, Čína, Gruzie, Jordánsko, Kamerun, Mexiko, Ukrajina). Přejeme všem strávníkům školní jídelny příjemné chvíle s mezinárodní kuchyní.

Od 1. 7. 2018 jsou změny variabilních symbolů (info ve ŠJ) pro placení stravného. U všech plateb stravného uvádějte prosím vždy jméno strávníka a třídu.
Historie
Aktuální jídelníček
Středa 20. 2.
polévka
polévka zeleninový vývar s rýží
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 1
kuře na paprice, houskové knedlíky, hrušky, džus, čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 2
čočka francouzská (mrkev, tymián,hořčice), salát z kyselého zelí s jablky, chléb, džus, čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
10 -Hořčice
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 21. 2.
polévka
polévka česneková s chlebem
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 1
pizza se sýrem (gouda, uzený eidam, mozzarella, niva), jablka, čaj s medem, voda ochucená bylinkami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 2
vepřový řízek přírodní, rýže, paprika trikolora, jablka, čaj s medem, voda ochucená bylinkami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 22. 2.
polévka
polévka pohanková
Obsahuje alergeny:
-----
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 1
hovězí na slanině, brambory, salát zelný s koprem a křenem, čaj se sirupem, dětské kapučíno
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
oběd 2
vločková kaše s kakaem, jablka, čaj se sirupem, dětské kapučíno
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01d-Obiloviny - oves
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Sobota 23. 2.
polévka
oukrop
oběd 1
Pstruh
oběd 2
knedlíky
Pondělí 25. 2.
oběd 1
JARNÍ PRÁZDNINY
oběd 2
JARNÍ PRÁZDNINY
Úterý 26. 2.
oběd 1
JARNÍ PRÁZDNINY
oběd 2
JARNÍ PRÁZDNINY
Středa 27. 2.
oběd 1
JARNÍ PRÁZDNINY
oběd 2
JARNÍ PRÁZDNINY
Čtvrtek 28. 2.
oběd 1
JARNÍ PRÁZDNINY
oběd 2
JARNÍ PRÁZDNINY
Pátek 1. 3.
oběd 1
JARNÍ PRÁZDNINY
oběd 2
JARNÍ PRÁZDNINY