JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základní škola Brno, Hudcova35, příspěvková organizace
Hudcova 35, Brno, 621 00
Telefon: 549 273 188, Účet: 23830-621/0100

Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 21. 1.
Polévka
Polévka fazolová
Oběd 1
Mrkvové klopsy s tofu,česnekový dip,brambory,ovoce,čaj s citronem
Oběd 2
Žemlovka s jablky a tvarohem,mléko,ovoce
Úterý 22. 1.
Polévka
Polévka koprová s bramborem
Oběd 1
Sekaná,šoulet,zelí kysané,džus
Oběd 2
Krůtí plátek,baby karotka s kukuřicí,brambory,džus
Středa 23. 1.
Polévka
Polévka kmínová s nočky
Oběd 1
Srdce na smetaně,karlovarský knedlík,ovoce,čaj bylinný
Oběd 2
Křupavé kuře,brambory,zeleninový salát,ovoce,čaj bylinný
Čtvrtek 24. 1.
Polévka
Polévka česneková s vejci
Oběd 1
Rybí prsty,bramborová kaše,zeleninový salát,mošt
Oběd 2
Vepřová kýta na divoko,rýže,zeleninový salát,mošt
Pátek 25. 1.
Polévka
Polévka mrkvová s jáhly
Oběd 1
Vepřové kostky v zelenině,brambory,syrová zelenina,čaj ovocný
Oběd 2
Dušené hovězí s hráškem,těstovina,syrová zelenina,čaj ovocný
Pondělí 28. 1.
Polévka
Polévka chlebová s kořenovou zeleninou
Oběd 1
Paprika plněná kuskusem,TOFU na listovém salátu,ovoce,mléko
Oběd 2
Bramborový guláš,rohlík,ovoce, čaj s citronem
Úterý 29. 1.
Polévka
Polévka petrželová s drožďovými knedlíčky
Oběd 1
Rybí porce v bylinkovém obalu,brambory,zeleninový salát,džus
Oběd 2
Rizoto s houbami a cizrnou,sypané petrželovou natí,zeleninový salát,džus
Středa 30. 1.
Polévka
Polévka z vaječné jíšky
Oběd 1
Kuřecí PYTTI PANNA,ovoce, čaj bylinný
Oběd 2
Vepřové výpečky,zelí,bramborový knedlík,ovoce,čaj bylinný
Čtvrtek 31. 1.
Polévka
Polévka hrachová s opečenou zavářkou
Oběd 1
Čevabčiči,cibule,brambory,zeleninový salát,mošt
Oběd 2
Vepřové proužky na hořčici,těstovina,zeleninový salát,mošt
Pondělí 4. 2.
Polévka
Maďarská rybí polévka
Oběd 1
Zapečené brambory se zeleninou,TOFU a smetanou,zeleninový salát
Oběd 2
Krupicová kaše, míchaný kompot
Úterý 5. 2.
Polévka
Polévka drožďová se zeleninou
Oběd 1
Marinovaný vepřový plátek,brambory,syrová zelenina
Oběd 2
Hrášek po BENÁTSKU,těstovina,syrová zelenina
Středa 6. 2.
Polévka
Polévka houbová s kapáním
Oběd 1
Hovězí ala zvěřina,karlovarský knedlík,ovoce
Oběd 2
Sekaný špalíček s cizrnou,brambory,jablko s křenem,ovoce
Čtvrtek 7. 2.
Polévka
Polévka čočková s kroupami
Oběd 1
Kuře na zelí,bramborový knedlík
Oběd 2
Treska,bulgur s pečenou těstovinou,zeleninový salát
Pátek 8. 2.
Polévka
Polévka rajská s ovesnými vločkami
Oběd 1
Luštěninová směs se zeleninou,restovanou cibulkou,st. okurek, chléb,ovoce
Oběd 2
Smažená brokolice,brambory,tatarská omáčka z bílého jogurtu,ovoce
Pondělí 18. 2.
Polévka
Polévka pohanková s játrovými knedlíčky
Oběd 1
Lilek/rajčata/ plněná kuskusem na listovém salátu,ovoce
Oběd 2
Francouzské brambory,zeleninový salát,ovoce
Úterý 19. 2.
Polévka
Polévka krupicová se zeleninou
Oběd 1
Florentinská játra,brambory,zeleninový salát
Oběd 2
Rizoto s vepřovým masem,strouhaný sýr,zeleninový salát
Středa 20. 2.
Polévka
Polévka pórková s drožďovými knedlíčky
Oběd 1
Kuře na paprice,vícezrnný knedlík,jogurt
Oběd 2
Houbový guláš s červenou fazolí a bramborem,rohlík,jogurt
Čtvrtek 21. 2.
Polévka
Polévka hrachová s opraženou zavářkou
Oběd 1
Mleté kuličky s hráškem,mrambory,ovocná mísa
Oběd 2
Hovězí na leču, rýže, ovocná mísa
Pátek 22. 2.
Polévka
Polévka kedlubnová s mrkví
Oběd 1
Krůtí ragú,těstovina,syrová zelenina
Oběd 2
Pangasius po provensálsku,brambory,syrová zelenina
Pondělí 25. 2.
Polévka
Polévka kuřecí s těstovinou
Oběd 1
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem,ovoce
Oběd 2
Hrachová kaše,vepřové kostky,st. okurek,chléb,ovoce
Úterý 26. 2.
Polévka
Frankfurtská polévka zeleninová
Oběd 1
Hovězí na houbách,rýže,zeleninový salát
Oběd 2
Fazolové lusky na smetaně s koprem,vejce,brambory,cereální sušenka
Středa 27. 2.
Polévka
Polévka květáková s krupicí
Oběd 1
Vepřové výpečky,špenát,brambory,ovoce
Oběd 2
Tarhoňový salát s treskou a zeleninou,ovoce
Čtvrtek 28. 2.
Polévka
Polévka z míchaných luštěnin
Oběd 1
Pečené kuře,brambory,zeleninový salát
Oběd 2
Halušky se strouhaným sýrem a pažitkou,zeleninový salát,