JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Školská jedáleň
Hradná 23, Liptovský Hrádok, 033 01
Telefon: 0445221116, Účet: SK9281800000007000479404
Pokiaľ chcete využívať službu objednávania stravy pomocou Internetu, informujte sa v kancelárii ŠJ.
Historie
Aktuální jídelníček
Čtvrtek 23. 5.
Obed 1
Polievka zeleninová, Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke, Zemiaky varené II., Citronáda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke  (A: 01,03)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Zemiaky varené II.  (A: 09)
   (bez alergénov)
-----
Citronáda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 24. 5.
Obed 1
Polievka kelová, Morčací paprikáš, Halušky, Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kelová  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Morčací paprikáš  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Halušky  (A: 01,03)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pondělí 27. 5.
Obed 1
Polievka z tekvice hokkaidó, Bravčové mäso s peperonátou a gril. šampiňónmi, Slovenská ryža, Čaj ovo
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z tekvice hokkaidó  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Bravčové mäso s peperonátou a gril. šampiňónmi
   (bez alergénov)
-----
Slovenská ryža  (A: 01,01a)
   SLOVENSKÁ RYŽA  (A: 01)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka z tekvice hokkaidó, Bravčové mäso s peperonátou a gril. šampiňónmi, Slovenská ryža, Čaj ovocný
Úterý 28. 5.
Obed 1
Polievka sedliacka, Kurací rarášik, Zemiaková kaša II. (III.-VI.), Ovocný sirup, Šalát mix
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler
12 -Kysličník siričity

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka sedliacka  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Kurací rarášik  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Zemiaková kaša II. (III.-VI.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Ovocný sirup
   (bez alergénov)
-----
Šalát mix  (A: 12)
   HROZIENKA  (A: 12)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Středa 29. 5.
Obed 1
Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou, Posýpka orechová na cestoviny, Mlieko polotučné, Cestovina be
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
08 -Orechy
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou  (A: 01,09)
   MÚKA  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
-----
Posýpka orechová na cestoviny  (A: 08)
   ORECHY VLAŠSKÉ - LÚPANÉ  (A: 08)
-----
Mlieko polotučné  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Cestovina bez posýpky  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou, Posýpka orechová na cestoviny, Mlieko polotučné, Cestovina bez posýpky
Čtvrtek 30. 5.
Obed 1
Bravčový guláš, Knedľa kysnutá, Čaj čierny s citrónom, Polievka zeleninová s drožďovými haluškami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Bravčový guláš  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)
-----
Polievka zeleninová s drožďovými haluškami  (A: 01,03,09)
   ZELER  (A: 09)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01)
   STRÚHANKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 31. 5.
Obed 1
Polievka portugalská, Vyprážaný syr, Zemiaky varené s maslom II., Tatárska omáčka z jogurtu, Citroná
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka portugalská  (A: 01,07,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   KRÚPY JAČMENNÉ  (A: 01)
-----
Vyprážaný syr  (A: 01,03,07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   STRÚHANKA  (A: 01)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 09)
   (bez alergénov)
-----
Tatárska omáčka z jogurtu  (A: 07,10)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
-----
Citronáda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka portugalská, Vyprážaný syr, Zemiaky varené s maslom II., Tatárska omáčka z jogurtu, Citronáda
Pondělí 3. 6.
Obed 1
Obed 1
Úterý 4. 6.
Obed 1
Obed 1
Středa 5. 6.
Obed 1
Obed 1
Čtvrtek 6. 6.
Obed 1
Obed 1
Pátek 7. 6.
Obed 1
Obed 1
Pondělí 10. 6.
Obed 1
Obed 1
Úterý 11. 6.
Obed 1
Obed 1
Středa 12. 6.
Obed 1
Obed 1
Čtvrtek 13. 6.
Obed 1
Obed 1
Pátek 14. 6.
Obed 1
Obed 1
Pondělí 17. 6.
Obed 1
Obed 1
Úterý 18. 6.
Obed 1
Obed 1
Středa 19. 6.
Obed 1
Obed 1
Čtvrtek 20. 6.
Obed 1
Obed 1
Pátek 21. 6.
Obed 1
Obed 1
Pondělí 24. 6.
Obed 1
Obed 1
Úterý 25. 6.
Obed 1
Obed 1