JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Hotelová akadémia
Čs. brigády 1804, Liptovský Mikuláš, 031 01
Telefon: 0445522972, Účet: SK2881800000007000479586
Ak nie ste zaregistrovaný kontaktujte vedúcu ŠJ
Historie
Aktuální jídelníček
Úterý 6. 6.
Polievka
Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tofu
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
06 -Sója
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
"Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tof  (A: 01,06,07)
   SYR TOFU ÚDENÝ  (A: 06)
   Maslo  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Obed 1
Kuracie stehná (vykostené) s peperonátou, Ryža pohánková, Zeleninová obloha - hrášok, kukurica, kapu
Obsahuje alergeny:
Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Kuracie stehná s peperonátou
   (bez alergénov)
-----
Ryža pohánková
   (bez alergénov)
-----
Zeleninová obloha - hrášok, kukurica, kapusta hláv
   (bez alergénov)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Kuracie stehná (vykostené) s peperonátou, Ryža pohánková, Zeleninová obloha - hrášok, kukurica, kapusta hláv, Čaj ovocný
Obed 2
Kuracie prsia so šampiňónmi a tagliatelle, Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Kuracie prsia so šampiňónmi a špagetami  (A: 01,07)
   CESTOVINY ŠPAGETY  (A: 01)
   Maslo  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Středa 7. 6.
Polievka
Polievka portugalská (zeleninová so smotanou)
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka portugalská  (A: 01,07,09)
   Zeler  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   KRÚPY JAČMENNÉ  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Obed 1
Rybie filé na vidiecky spôsob (so šunkou a bešamelom), Zemiaky varené s maslom II., Zeleninová obloh
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Rybie filé na vidiecky spôsob  (A: 01,04,07,09)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   Maslo  (A: 07)
   Syr tvrdý  (A: 07)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 07,09)
   Maslo  (A: 07)
-----
Zeleninová obloha - paradajky
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)
-----
Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute)  (A: 07)
   DEZERT TVAROHOVÝ TERMIZOVANÝ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Rybie filé na vidiecky spôsob (so šunkou a bešamelom), Zemiaky varené s maslom II., Zeleninová obloha - paradajky, Stolová voda, Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute)
Obed 2
Hoki vyprážané v cestičku *, Zemiakové pyré II., Šalát paradajkový s paprikou a syrom, Stolová voda,
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Hoki vyprážané v cestičku *  (A: 01,03,04,07)
   RYBIE MÄSO - HOKI  (A: 04)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   Vajcia  (A: 03)
-----
Zemiakové pyré II.  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   Maslo  (A: 07)
-----
Šalát paradajkový s paprikou a syrom  (A: 07)
   Syr tvrdý  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)
-----
Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute)  (A: 07)
   DEZERT TVAROHOVÝ TERMIZOVANÝ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Hoki vyprážané v cestičku *, Zemiakové pyré II., Šalát paradajkový s paprikou a syrom, Stolová voda, Termizovaný tvarohový dezert (rôzne príchute)
Čtvrtek 8. 6.
Polievka
Batátový krém s opekaným chlebom
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Batátový krém  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Opekaný chlieb, pečivo  (A: 01)
   PEČIVO  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Obed 1
Zemiaky roľnícke (zapečené s bravčovým mäsom), Šalát fazuľový s kyslou uhorkou), Ovocný nápoj z prír
Obsahuje alergeny:
-----
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Zemiaky roľnícke  (A: 03,07)
   Vajcia  (A: 03)
   SMOTANA KYSLÁ  (A: 07)
   Maslo  (A: 07)
   Syr tvrdý  (A: 07)
-----
Šalát fazuľový  (A: 09)
   (bez alergénov)
-----
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Zemiaky roľnícke (zapečené s bravčovým mäsom), Šalát fazuľový s kyslou uhorkou), Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
Obed 2
Račiansky opekáčik (mleté bravčové mäso), Zemiaky varené s maslom II., Šalát fazuľový s kyslou uhork
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Račiansky opekáčik  (A: 01,10)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 07,09)
   Maslo  (A: 07)
-----
Šalát fazuľový  (A: 09)
   (bez alergénov)
-----
Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Račiansky opekáčik (mleté bravčové mäso), Zemiaky varené s maslom II., Šalát fazuľový s kyslou uhorkou, Ovocný nápoj z prírodného 100% koncentrátu
Pátek 9. 6.
Polievka
Polievka gulášová srbská (s lečom)
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka gulášová srbská  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Obed 1
Špenátové halušky so syrovou omáčkou, Čaj ovocný, Cereálna tyčinka 25g
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Špenátové halušky so syrovou omáčkou  (A: 01,03,07)
   Múka hrubá  (A: 01)
   Vajcia  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   SYR SMOTANOVÝ TERMIZOVANÝ  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)
-----
Cereálna tyčinka 25g  (A: 01)
   CEREÁLNA TYČINKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Obed 2
Palacinky s tvarohom a kakaovou polevou, Biela káva, Čaj ovocný, nesladený, Cereálna tyčinka 25g
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
12 -Kysličník siričity

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Palacinky s tvarohom  (A: 01,03,07,12)
   MLIEKO  (A: 07)
   Vajcia  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   Tvaroh  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   Hrozienka  (A: 12)
-----
Poleva kakaová na buchty  (A: 07)
   Maslo  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Biela káva  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   KÁVOVINOVÁ ZMES  (A: 01)
-----
Čaj ovocný, nesladený
   (bez alergénov)
-----
Cereálna tyčinka 25g  (A: 01)
   CEREÁLNA TYČINKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pondělí 12. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Úterý 13. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Středa 14. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Čtvrtek 15. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Pátek 16. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Pondělí 19. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Úterý 20. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Středa 21. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Čtvrtek 22. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Pátek 23. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Pondělí 26. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Úterý 27. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Středa 28. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Čtvrtek 29. 6.
Obed 1
Obed 1
Obed 2
Obed 2
Pátek 30. 6.
Obed 1
Obed 1