JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základná škola
Vazovova 4, Bratislava, 811 02
Telefon: 02 5249 1468, Účet: SK63 0200 0000 3500 3033 5012
Ak si želáte využívať službu objednávania stravy na internete, informujte sa v kancelárii ŠJ.
Ak chcete odhlasovať alebo prihlasovať v mobile, stiahnite si aplikáciu do mobilu "STRAVA CZ"
z "Obchodu Play" pre mobilné telefóny Android.
Ak nemáte prihlasovacie údaje, vyžiadajte si ich od vedúcej ŠJ 07:15 - 08:15
Historie
Aktuální jídelníček
Pátek 24. 5.
Obed
Polievka hovädzia s mäsom, Cestovina - niťovky, Varené vajcia, Prívarok špenátový, Zemiaky varené s
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hovädzia s mäsom  (A: 07,09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Cestovina - niťovky  (A: 01)
   CESTOVINA - NIŤOVKY  (A: 01)
-----
Varené vajcia  (A: 03)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Prívarok špenátový  (A: 01,01a,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 07,09)
   MASLO  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka hovädzia s mäsom, Cestovina - niťovky, Varené vajcia, Prívarok špenátový, Zemiaky varené s maslom II., Čaj ovocný, Stolová voda
Pondělí 27. 5.
Obed
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi, Buchty pečené plnené lekvárom, Mlieko polotučné, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi  (A: 04)
   RYBIE MÄSO - PANGASIUS  (A: 04)
-----
Buchty pečené plnené lekvárom  (A: 01,01a,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01a)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Mlieko polotučné  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Úterý 28. 5.
Obed
Polievka z hlivy ustricovej s cestovinou, Hydinové guľky v rajčiakovej omáčke, Zemiaky varené II., J
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z hlivy ustricovej s cestovinou  (A: 01,09)
   CESTOVINY - OBLÁČIKY  (A: 01)
-----
Hydinové guľky v rajčiakovej omáčke  (A: 01,01a,03,07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Zemiaky varené II.  (A: 09)
   (bez alergénov)
-----
Jablkový mušt Školské ovocie
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka z hlivy ustricovej s cestovinou, Hydinové guľky v rajčiakovej omáčke, Zemiaky varené II., Jablkový mušt Školské ovocie, Stolová voda
Středa 29. 5.
Obed
Polievka drožďová so syrom tofu, Bravčové stehno pečené, Ryža dusená s hráškom, Šalát hlávkový s reď
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
06 -Sója
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka drožďová so syrom tofu  (A: 01,06,09)
   SYR TOFU BIELY LAHÔDKOVÝ  (A: 06)
   ZELER  (A: 09)
   KRUPICA  (A: 01)
-----
Bravčové stehno pečené
   (bez alergénov)
-----
Ryža dusená s hráškom
   (bez alergénov)
-----
Šalát hlávkový s reďkovkou
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky)
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka drožďová so syrom tofu, Bravčové stehno pečené, Ryža dusená s hráškom, Šalát hlávkový s reďkovkou, Voda s ovocným sirupom (najm. 50% ovocnej zložky), Stolová voda
Čtvrtek 30. 5.
Obed
Polievka hydinové ragú, Karfiol zapekaný, Zemiaky varené s maslom II., Šalát zo surovej zeleniny, Ča
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hydinové ragú  (A: 01,01a,07,09)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   ZELER  (A: 09)
-----
Karfiol zapekaný  (A: 01,01a,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 07,09)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát zo surovej zeleniny
   (bez alergénov)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka hydinové ragú, Karfiol zapekaný, Zemiaky varené s maslom II., Šalát zo surovej zeleniny, Čaj čierny s citrónom, Stolová voda
Pátek 31. 5.
Obed
Polievka hŕstková, Hovädzia pečienka na zelenine a smotane, Kuskus - cestovina, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hŕstková  (A: 01,01a,07,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Hovädzia pečienka na zelenine a smotane  (A: 01,07,09,10)
   MÚKA  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
-----
Kuskus - cestovina  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pondělí 3. 6.
Obed
Obed
Úterý 4. 6.
Obed
Obed
Středa 5. 6.
Obed
Obed
Čtvrtek 6. 6.
Obed
Obed
Pátek 7. 6.
Obed
Obed