Upozornění
Od 21. 4. 2018 1:40:06 do 21. 4. 2018 2:00:06 bude probíhat údržba serveru.
Dokončete včas objednávku nebo se přihlaste po ukončení údržby.
Dekujeme

JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základná škola
Vazovova 4, Bratislava, 811 02
Telefon: 02 5249 1468, Účet: SK63 0200 0000 3500 3033 5012
Ak si želáte využívať službu objednávania stravy na internete, informujte sa v kancelárii ŠJ.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 23. 4.
Obed
Polievka hovädzia s mäsom , hráškom a ryžou, Buchty pečené plnené lekvárom, Mlieko polotučné
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hovädzia s mäsom , hráškom a ryžou  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Buchty pečené plnené lekvárom  (A: 01,01a,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01a)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   NA PLECH:  (A: 01)
   NA DOSKU:  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01a)
-----
Mlieko polotučné  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Úterý 24. 4.
Obed
Polievka zeleninová, Jačmenné krúpky, Kelový karbonátok, Zemiaky na kyslo, Čaj zelený
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
01c-Obiloviny - jačmeň
01d-Obiloviny - ovos
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Jačmenné krúpky  (A: 01c)
   JAČMENNÉ KRÚPKY  (A: 01c)
-----
Kelový karbonátok  (A: 01,01a,01d,03)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   OVSENNÉ VLOČKY  (A: 01d)
   PEČIVO  (A: 01)
-----
Zemiaky na kyslo  (A: 01a,07)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Čaj zelený
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Středa 25. 4.
Obed
Polievka hŕstková, Paprikáš z rybieho mäsa, Halušky, Jablkový mušt Školské ovocie
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hŕstková  (A: 01a,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Paprikáš z rybieho mäsa  (A: 01a,04,07)
   RYBIE MÄSO  (A: 04)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Halušky  (A: 01a,03)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01a)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Jablkový mušt Školské ovocie
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 26. 4.
Obed
Polievka milánska, Kurací rezeň na šampiňónoch, Pečené zemiaky s medvedím cesnakom, Šalát z hlávkove
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenica
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka milánska  (A: 01a,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
   SMOTANA  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01a)
-----
Kurací rezeň na šampiňónoch  (A: 01a,07)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Pečené zemiaky s medvedím cesnakom
   (bez alergénov)
-----
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný s cesnakom
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka milánska, Kurací rezeň na šampiňónoch, Pečené zemiaky s medvedím cesnakom, Šalát z hlávkovej kapusty miešaný s cesnakom, Stolová voda
Pátek 27. 4.
Obed
Polievka ruský boršč, Rizoto so zeleninou a syrom, Šalát uhorkový s jogurtom, Voda s ovocným sirupom
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenica
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka ruský boršč  (A: 01a,07)
   SMOTANA  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01a)
-----
Rizoto so zeleninou a syrom  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Šalát uhorkový s jogurtom  (A: 07)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
-----
Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka ruský boršč, Rizoto so zeleninou a syrom, Šalát uhorkový s jogurtom, Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
Pondělí 30. 4.
Obed
Obed
Středa 2. 5.
Obed
Obed
Čtvrtek 3. 5.
Obed
Obed
Pátek 4. 5.
Obed
Obed