JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Školská jedáleň pri ZŠ s MŠ
MPČĽ 35, Brezno, 977 01
Telefon: 0486122782, Účet: 2055376004/5600
Ak chcete využívať službu objednávania stravy pomocou Internetu, informujte sa v kancelárii jedálne.
Historie
Aktuální jídelníček
Pátek 18. 9.
Obed ZŠ
Polievka tekvicová, Morčací rezeň prírodný, Varené zemiaky, Šalát mrkvový s kukuricou, Voda s ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka tekvicová  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Morčací rezeň prírodný  (A: 01,07)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Varené zemiaky
   (bez alergénov)
-----
Šalát mrkvový s kukuricou
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka tekvicová, Morčací rezeň prírodný, Varené zemiaky, Šalát mrkvový s kukuricou, Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
Pondělí 21. 9.
Obed ZŠ
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi, Tvarohové guľky so strúhankou, Biela káva, Jablká
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia so zeleninou a zemiakmi  (A: 04,09)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
   ZELER  (A: 09)
-----
Tvarohové guľky so strúhankou  (A: 01,03,07)
   TVAROH  (A: 07)
   KRUPICA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   STRÚHANKA  (A: 01)
-----
Biela káva  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   KÁVOVINOVÁ ZMES  (A: 01)
-----
Jablká
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Úterý 22. 9.
Obed ZŠ
Polievka karfiolová so zeleninou, Hovädzia pečienka znojemská, Varené zemiaky, Šalát z hlávkovej kap
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka karfiolová so zeleninou  (A: 01,07,09)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   ZELER  (A: 09)
-----
Hovädzia pečienka znojemská  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Varené zemiaky
   (bez alergénov)
-----
Šalát z hlávkovej kapusty miešaný
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka karfiolová so zeleninou, Hovädzia pečienka znojemská, Varené zemiaky, Šalát z hlávkovej kapusty miešaný, Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
Středa 23. 9.
Obed ZŠ
Polievka pórová so zemiakmi a syrom, Bravčový perkelt, Cestoviny - kolienka, Voda s ovocným sirupom
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka pórová so zemiakmi a syrom  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Bravčový perkelt  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Cestoviny - kolienka  (A: 01)
   CESTOVINY - KOLIENKA  (A: 01)
-----
Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka pórová so zemiakmi a syrom, Bravčový perkelt, Cestoviny - kolienka, Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
Čtvrtek 24. 9.
Obed ZŠ
Polievka goralská, Zemiaky zapekané so syrom a klobásou, Šalát cviklový s chrenom, Voda s ovocným si
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
06 -Sója
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka goralská  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Zemiaky zapekané so syrom a klobásou  (A: 03,06,07)
   KLOBÁSA  (A: 06)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát cviklový s chrenom
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka goralská, Zemiaky zapekané so syrom a klobásou, Šalát cviklový s chrenom, Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
Pátek 25. 9.
Obed ZŠ
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi, Kuracie stehná pečené na masle, Ryža dusená, Kompót mieša
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi  (A: 01,09)
   MÚKA  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
-----
Kuracie stehná pečené na masle  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Kompót miešaný s nálevom
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi, Kuracie stehná pečené na masle, Ryža dusená, Kompót miešaný s nálevom, Voda s ovocným sirupom s 50% ov. zložky a citrónom
Pondělí 28. 9.
Obed ZŠ
Obed ZŠ
Úterý 29. 9.
Obed ZŠ
Obed ZŠ
Středa 30. 9.
Obed ZŠ
Obed ZŠ