JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
ŠJ pri ZŠ
Jelenia 16, Bratislava, 811 05
Telefon: 02/52491374, Účet: 350028833012/0200
Pokiaľ chcete využívať služby objednávania stravy cez internet, je potrebné navštíviť kanceláriu jedálne.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 21. 1.
Obed
Polievka kapustová s paradajkovým pretlakom, Granadiersky pochod so syrom, Šalát zo sterilizovanej c
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kapustová s paradajkovým pretlakom  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Granadiersky pochod so syrom  (A: 01,07)
   CESTOVINY - OBLÁČIKY  (A: 01)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Šalát zo sterilizovanej cvikly
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka kapustová s paradajkovým pretlakom, Granadiersky pochod so syrom, Šalát zo sterilizovanej cvikly, Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
Úterý 22. 1.
Obed
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku, Tatárske azu, Ryža dusená, Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Tatárske azu  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka zo zeleného mrazeného hrášku, Tatárske azu, Ryža dusená, Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou, Stolová voda
Středa 23. 1.
Obed
Polievka ruský boršč, Buchty na pare plnené lekvárom, Poleva kakaová na buchty, Mlieko - školské mli
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka ruský boršč  (A: 01,07)
   SMOTANA  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Buchty na pare plnené lekvárom  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Poleva kakaová na buchty  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Mlieko - školské mlieko  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MLIEKO ŠKOLSKÉ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka ruský boršč, Buchty na pare plnené lekvárom, Poleva kakaová na buchty, Mlieko - školské mlieko
Čtvrtek 24. 1.
Obed
Polievka brokolicová, Cestovina, Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke, Knedľa kysnutá, Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka brokolicová  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Cestovina  (A: 01)
   CESTOVINA  (A: 01)
-----
Mäsové guľky v rajčiakovej omáčke  (A: 01,03)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 25. 1.
Obed
Polievka rybacia zimná, Cestovina, Kuracie prsia na zelenine, Tarhoňa dusená, Voda s citrónovou šťav
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia zimná  (A: 01,04,09)
   RYBIE MÄSO (HOKY)  (A: 04)
   ZELER  (A: 09)
   CESTOVINA - MUŠLIČKY  (A: 01)
-----
Cestovina  (A: 01)
   CESTOVINA  (A: 01)
-----
Kuracie prsia na zelenine  (A: 01,09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
-----
Tarhoňa dusená  (A: 01)
   TARHOŇA  (A: 01)
-----
Voda s citrónovou šťavou
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka rybacia zimná, Cestovina, Kuracie prsia na zelenine, Tarhoňa dusená, Voda s citrónovou šťavou
Pondělí 28. 1.
Obed
Obed
Úterý 29. 1.
Obed
Obed
Středa 30. 1.
Obed
Obed
Čtvrtek 31. 1.
Obed
Obed