JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
ŠJ pri ZŠ
Jelenia 16, Bratislava, 811 05
Telefon: 02/52491374, Účet: 350028833012/0200
Pokiaľ chcete využívať služby objednávania stravy cez internet, je potrebné navštíviť kanceláriu jedálne.
Historie
Aktuální jídelníček
Úterý 21. 5.
Obed
Polievka cesnaková krémová, Krutóny s medvedím cesnakom, Hovädzie mäso varené, Omáčka chrenová, Kned
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka cesnaková krémová  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Krutóny s medvedím cesnakom  (A: 01)
   SENDVIČ  (A: 01)
-----
Hovädzie mäso varené  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Omáčka chrenová  (A: 01,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Citronáda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka cesnaková krémová, Krutóny s medvedím cesnakom, Hovädzie mäso varené, Omáčka chrenová, Knedľa kysnutá, Citronáda
Středa 22. 5.
Obed
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi, Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, Mlieko vanilkové - škol
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi  (A: 04)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
-----
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom  (A: 01,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   PUDINGOVÝ PRÁŠOK VANILKOVÝ  (A: 01)
-----
Mlieko vanilkové - školské mlieko  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MLIEKO ŠKOLSKÉ  (A: 07)
-----
Jablká - školské ovocie
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi, Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, Mlieko vanilkové - školské mlieko, Jablká - školské ovocie
Čtvrtek 23. 5.
Obed
Polievka kuracia, Granadiersky pochod s údenou slaninou, Kyslá uhorka, Voda s ovocným sirupom na báz
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kuracia  (A: 01,03,09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Granadiersky pochod s údenou slaninou  (A: 01,03,07)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Kyslá uhorka
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka kuracia, Granadiersky pochod s údenou slaninou, Kyslá uhorka, Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
Pátek 24. 5.
Obed
Polievka z vaječnej zápražky, Bravčové rezne prekladané, Ryža dusená, Šalát z hlávkovej kapusty s mr
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z vaječnej zápražky  (A: 01,03,09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Bravčové rezne prekladané  (A: 01,03)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka z vaječnej zápražky, Bravčové rezne prekladané, Ryža dusená, Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou, Stolová voda
Pondělí 27. 5.
Obed
Obed
Úterý 28. 5.
Obed
Obed
Středa 29. 5.
Obed
Obed
Čtvrtek 30. 5.
Obed
Obed
Pátek 31. 5.
Obed
Obed