JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Základní škola Havlíčkův Brod
V Sadech 560, Havlíčkův Brod, 580 01
Telefon: 569 422 177, Účet: 6331521/0100
Pokud chcete využívat službu pro objednávání stravy po Internetu, informujte se v kanceláři ŠJ,
tel.č. 569 422 177
Historie
Aktuální jídelníček
Úterý 7. 2.
Polévka
Z vaječné jíšky se zeleninou
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
Obalované rybí filety - treska, hejk, bramborová kaše maštěná máslem, zelný salát, čaj se sirupem, m
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
04 -Ryby
07 -Mléko
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Obalované rybí filety - treska, hejk, bramborová kaše maštěná máslem, zelný salát, čaj se sirupem, mléčný koktejl
Výběr
Oběd 2
Středa 8. 2.
Polévka
Selská s těstovinami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
09 -Celer
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
Krůtí prsa se žampiony, chlupatá rýže (rýže+nudle), vanilkový pudink, čaj ovocný, kakao
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Výběr
Krůtí prsa na provensálském koření, rýže, vanilkový pudink, čaj ovocný, kakao
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 9. 2.
Polévka
Zeleninová s drožďovými nočky
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
Znojemská omáčka s hovězím masem, kynuté houskové knedlíky, ovoce, černý čaj, džus
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Výběr
Hovězí maso na hořčici, kynuté houskové knedlíky, ovoce, černý čaj, džus
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 10. 2.
Polévka
Květáková s jáhlami a brambory
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd
Čevabčiči, brambory maštěné máslem, hořčice, čerstvá zelenina - cibule, paprika, okurka, čaj bylinko
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
09 -Celer
10 -Hořčice
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Čevabčiči, brambory maštěné máslem, hořčice, čerstvá zelenina - cibule, paprika, okurka, čaj bylinkový, mošt
Výběr
Oběd 2
Pondělí 13. 2.
Polévka
Oběd
Oběd
Výběr
Oběd 2
Úterý 14. 2.
Polévka
Oběd
Oběd
Výběr
Oběd 2
Středa 15. 2.
Polévka
Oběd
Oběd
Výběr
Oběd 2
Čtvrtek 16. 2.
Polévka
Oběd
Oběd
Výběr
Oběd 2
Pátek 17. 2.
Polévka
Oběd
Oběd
Výběr
Oběd 2