JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Školská jedáleň pri ZŠ s MŠ
MPČĽ 35, Brezno, 977 01
Telefon: 0486122782, Účet: 2055376004/5600
Ak chcete využívať službu objednávania stravy pomocou Internetu, informujte sa v kancelárii jedálne.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 6. 2.
Obed ZŠ
Polievka z kyslej kapusty s mäsom a zemiakmi, Bryndzovník, Mlieko - školské mlieko, Detská výživa
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z kyslej kapusty s mäsom a zemiakmi  (A: 01,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Bryndzovník  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   SMOTANA KYSLÁ  (A: 07)
-----
Mlieko - školské mlieko  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MLIEKO ŠKOLSKÉ  (A: 07)
-----
Detská výživa
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Úterý 7. 2.
Obed ZŠ
"Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tof, Ragú z daniela s brusnicovou omáčkou, Cestoviny,
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
06 -Sója
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
"Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tof  (A: 01,06,07)
   SYR TOFU ÚDENÝ  (A: 06)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Ragú z daniela s brusnicovou omáčkou  (A: 01,07,09)
   KOREŇOVÁ ZELENINA  (A: 09)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Cestoviny  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
"Polievka cesnaková so zemiakmi a údeným syrom tof, Ragú z daniela s brusnicovou omáčkou, Cestoviny, Čaj ovocný
Středa 8. 2.
Obed ZŠ
Polievka milánska, Rybie filé pečené na masle, Zemiaky varené I., Šalát mrkvový s ananásom, Čaj ovoc
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka milánska  (A: 01,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01)
-----
Rybie filé pečené na masle  (A: 04,07)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zemiaky varené I.
   (bez alergénov)
-----
Šalát mrkvový s ananásom
   (bez alergénov)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka milánska, Rybie filé pečené na masle, Zemiaky varené I., Šalát mrkvový s ananásom, Čaj ovocný
Čtvrtek 9. 2.
Obed ZŠ
Polievka z fazuľkových strukov (česká kuchyňa), Granadiersky pochod, Šalát cviklový s chrenom, Jablk
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z fazuľkových strukov (česká kuchyňa)  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Granadiersky pochod  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Šalát cviklový s chrenom
   (bez alergénov)
-----
Jablká
   (bez alergénov)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka z fazuľkových strukov (česká kuchyňa), Granadiersky pochod, Šalát cviklový s chrenom, Jablká, Čaj ovocný
Pátek 10. 2.
Obed ZŠ
Polievka hrachová, Bravčový maslový rezeň, Zemiakové pyré I., Šalát záhradný, Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hrachová  (A: 01,07,09)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   ZELER  (A: 09)
-----
Bravčový maslový rezeň  (A: 01,03,07)
   MASLO  (A: 07)
   SENDVIČ  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Zemiakové pyré I.  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát záhradný  (A: 07)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.