JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Stredná odborná škola obchodu a
Stavbárska 11, Martin, 036 80
Telefon: 043 4224468
Ak chcete využívať službu objednávania stravy pomocou Internetu, informujte sa v kancelárii stravovacieho zariadenia.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 1. 6.
Obed K.1
Polievka zelerová,Bravčový paprikáš Bacskay, Halušky
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01e-Obiloviny - špalda
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zelerová  (A: 01e,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01e)
Bravčový paprikáš Bacskay  (A: 01,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO PLNOTUČNÉ  (A: 07)
   SMOTANA NA ŠĽAHANIE 33%  (A: 07)
-----
Halušky  (A: 01,03)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Úterý 2. 6.
Obed K.1
Polievka rajčiaková, Cestovina,Kurací steak šťavnatý, Zemiaková kaša II. (III.-VI.), Zel. obloha - u
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01e-Obiloviny - špalda
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rajčiaková  (A: 01e)
   MÚKA  (A: 01e)
-----
Cestovina  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)
Kurací steak šťavnatý  (A: 01,03,09)
   TATÁRSKA OMÁČKA  (A: 03)
   MAIZENA  (A: 01)
   VEGETA  (A: 09)
-----
Zemiaková kaša II. (III.-VI.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Zel. obloha - uhorky šalátové, paprika, rajčiaky  (A: 09)
   UHORKY ŠALÁTOVÉ  (A: 09)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka rajčiaková, Cestovina,Kurací steak šťavnatý, Zemiaková kaša II. (III.-VI.), Zel. obloha - uhorky šalátové, paprika, rajčiaky
Středa 3. 6.
Obed K.1
Polievka sedliacka,Bravčové stehno sikulské, Knedľa kysnutá
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01e-Obiloviny - špalda
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka sedliacka  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   CESTOVINY  (A: 01)
Bravčové stehno sikulské  (A: 01e,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01e)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,01e,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01e)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 4. 6.
Obed K.1
Polievka z fazuľkových strukov,Bravčovinky, Zemiaky varené II.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01e-Obiloviny - špalda
07 -Mlieko
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z fazuľkových strukov  (A: 01e,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01e)
Bravčovinky  (A: 01,07,10)
   MLIEKO  (A: 07)
   PEČIVO  (A: 01)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
-----
Zemiaky varené II.
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pátek 5. 6.
Obed K.1
Polievka hovädzia, Cestovina - niťovky,Kuracie prsia plnené syrokrémom, Ryža dusená, Kyslá uhorka
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hovädzia  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Cestovina - niťovky  (A: 01)
   CESTOVINA - NIŤOVKY  (A: 01)
Kuracie prsia plnené syrokrémom  (A: 01,07,09)
   SYROKRÉM  (A: 07)
   VEGETA  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA NA ŠĽAHANIE 33%  (A: 07)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Kyslá uhorka  (A: 10)
   UHORKY STERILIZOVANÉ  (A: 10)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.