JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Gymnázium Jána Adama Raymana
Mudroňova 20, Prešov, 080 01
Telefon: 051/7711204, Účet: SK9781800000007000515786

Historie
Aktuální jídelníček
Pátek 24. 3.
obed 1
Polievka hrachová s pohánkou a zemiakmi, Lievance s lekvárom, jogurtom a ovsenými vločkami, Stolová
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny a výrobky z nich
03 -Vajcia a výrobky z nich
07 -mlieko a jeho výrobky

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hrachová s pohánkou a zemiakmi  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Lievance s lekvárom, jogurtom a ovsenými vločkami  (A: 01,03,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   VLOČKY OVSENÉ  (A: 01)
   TVAROH  (A: 07)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka hrachová s pohánkou a zemiakmi, Lievance s lekvárom, jogurtom a ovsenými vločkami, Stolová voda
Pondělí 27. 3.
obed 1
Polievka sedliacka, Prívarok fazuľový, Kuracie na paprike k prívarkom, Chlieb k prívarku celozrnný,
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny a výrobky z nich
07 -mlieko a jeho výrobky
09 -zeler a výrobky so zelerom

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka sedliacka  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Prívarok fazuľový  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Kuracie na paprike k prívarkom  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Chlieb k prívarku celozrnný  (A: 01)
   CHLIEB CELOZRNNÝ  (A: 01)
-----
Voda s pomarančovou šťavou
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka sedliacka, Prívarok fazuľový, Kuracie na paprike k prívarkom, Chlieb k prívarku celozrnný, Voda s pomarančovou šťavou
Úterý 28. 3.
obed 1
Polievka z tekvice hokkaidó, Kuracie stehná na kyslej kapuste, Zemiakové pyré II., Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
07 -mlieko a jeho výrobky

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z tekvice hokkaidó  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Kuracie stehná na kyslej kapuste  (A: 07)
   SMOTANA KYSLÁ  (A: 07)
-----
Zemiakové pyré II.  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Středa 29. 3.
obed 1
Polievka kelová, Frankfurtské hovädzie mäso *, Tarhoňa dusená, Šalát z bielej reďkovky s jablkami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny a výrobky z nich
06 -sója a výrobky z nej

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kelová  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Frankfurtské hovädzie mäso *  (A: 01,06)
   PÁRKY JEMNÉ  (A: 06)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Tarhoňa dusená  (A: 01)
   TARHOŇA  (A: 01)
-----
Šalát z bielej reďkovky s jablkami
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 30. 3.
obed 1
Polievka zelerová, Lievanka so syrom, Bravčové stehno na šampiňónoch, Zemiaky varené s maslom II., Š
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny a výrobky z nich
03 -Vajcia a výrobky z nich
07 -mlieko a jeho výrobky
09 -zeler a výrobky so zelerom

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zelerová  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Lievanka so syrom  (A: 01,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Bravčové stehno na šampiňónoch  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Zemiaky varené s maslom II.
   (bez alergénov)
-----
Šalát zo sterilizovanej cvikly
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka zelerová, Lievanka so syrom, Bravčové stehno na šampiňónoch, Zemiaky varené s maslom II., Šalát zo sterilizovanej cvikly
Pátek 31. 3.
obed 1
Polievka z kyslej kapusty so zemiakmi, Rezance s tvarohom, Čajovníkový čaj bez kofeínu s medom a cit
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny a výrobky z nich
07 -mlieko a jeho výrobky

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka z kyslej kapusty so zemiakmi  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Rezance s tvarohom  (A: 01,07)
   CESTOVINA - REZANCE ŠIROKÉ  (A: 01)
   TVAROH  (A: 07)
-----
Čajovníkový čaj bez kofeínu s medom a citrónom
   (bez alergénov)
-----
Mlieko plnotučné  (A: 07)
   MLIEKO PLNOTUČNÉ  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka z kyslej kapusty so zemiakmi, Rezance s tvarohom, Čajovníkový čaj bez kofeínu s medom a citrónom, Mlieko plnotučné
Pondělí 3. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Úterý 4. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Středa 5. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Středa 12. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Čtvrtek 13. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Pátek 14. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Pondělí 17. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Úterý 18. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Středa 19. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Čtvrtek 20. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Pátek 21. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Pondělí 24. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Úterý 25. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Středa 26. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Čtvrtek 27. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta
Pátek 28. 4.
obed 1
obed 1
Obed - Die
Obed - Dieta