JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Základní škola T.G.Masaryka Poděbrady, Školní 556, okres Nymburk
Školní 556, Poděbrady, 290 01
Telefon: 312 316 991, Účet: ČS: 100089081/0800
Pokud chcete využívat službu pro objednávání stravy po Internetu, informujte se v kanceláři ŠJ.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 14. 6.
polévka
Gulášová polévka.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Těstoviny zapečené s masem a zeleninou, zeleninový salát, džus, ochucené mléko, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Úterý 15. 6.
polévka
Polévka drůbková s těstovinou a zeleninou.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Vepřová roláda, bramborová kaše, zelenina, čaj, mléko, voda s citrónem.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
08 -Ořechy, mandle, pistácie
09 -Celer
10 -Hořčice
11 -Sezamová semena

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Středa 16. 6.
polévka
Pórková polévka.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
01c-Obiloviny - ječmen
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Kuřecí maso po čínsku, dušená rýže, vídeňský moučník, ovocný sirup, ochucené mléko, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
08 -Ořechy, mandle, pistácie
09 -Celer
10 -Hořčice
11 -Sezamová semena
13 -Vlčí bob

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Čtvrtek 17. 6.
polévka
Krupicová polévka.
Obsahuje alergeny:
-----
01a-Obiloviny - pšenice
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Čočka na kyselo, krůtí prsa, kyselá okurka, ovoce, ledový čaj, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
08 -Ořechy, mandle, pistácie
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Pátek 18. 6.
polévka
Hovězí polévka s kapáním a mrkvičkou.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice
11 -Sezamová semena
13 -Vlčí bob

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Vepřová kotleta pečená na medu, nové brambory, tvarohový dezert, džus, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Pondělí 21. 6.
polévka
Vývar s domácím strouháním a zeleninou.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Vepřové maso na česneku, dušená rýže, ovoce, čaj s medem, mléko, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Úterý 22. 6.
polévka
Polévka masový krém.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
06 -Sójové boby (sója)
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Kuřecí stehýnko pečené na kysaném zelí, brambory, zeleninový salát, džus, mléko, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
07 -Mléko
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Středa 23. 6.
polévka
Vývar s pohankou a zeleninou.
Obsahuje alergeny:
-----
09 -Celer

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Vepřový guláš, těstoviny, kompot, ovocný sirup, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
06 -Sójové boby (sója)
09 -Celer
10 -Hořčice

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Oběd 2
Čtvrtek 24. 6.
polévka
Kulajda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
03 -Vejce
07 -Mléko

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Rizoto s masem zeleninou a sýrem, kyselá okurka, ovocný čaj s medem, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
01c-Obiloviny - ječmen
03 -Vejce
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
09 -Celer
10 -Hořčice
11 -Sezamová semena
12 -Oxid siřičitý a siřičitany

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Ředitelské volno - vaříme pouze pro zaměstnance školy!
Pátek 25. 6.
polévka
Vývar s nudlemi a zeleninou
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
03 -Vejce

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 1
Obalované rybí filé, brambory, ovoce, džus, voda.
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obiloviny obsahující lepek
01a-Obiloviny - pšenice
02 -Korýši
03 -Vejce
04 -Ryby
06 -Sójové boby (sója)
07 -Mléko
08 -Ořechy, mandle, pistácie
09 -Celer
10 -Hořčice
11 -Sezamová semena
14 -Měkkýši

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Oběd 2
Ředitelské volno - vaříme pouze pro zaměstnance školy!
Pondělí 28. 6.
polévka
polévka
Oběd 1
Oběd 1
Oběd 2
Ředitelské volno - vaříme pouze pro zaměstnance školy!
Úterý 29. 6.
polévka
polévka
Oběd 1
Oběd 1
Oběd 2
Ředitelské volno - vaříme pouze pro zaměstnance školy! v
Středa 30. 6.
polévka
polévka
Oběd 1
Oběd 1
Oběd 2
Ředitelské volno - vaříme pouze pro zaměstnance školy!