JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základní škola Ing. M. Plesingera - Božinova Neratovice
Neratovice, 277 11
Telefon: 315 682 069, Účet: Česká spořitelna - 461432359 / 0800
Přijď se zaregistrovat do školní jídelny Základní školy Ing. M. Plesingera - Božinova Neratovice.
Historie
Aktuální jídelníček
Pondělí 27. 5.
Polévka
Fazolková se smetanou(1a,7)
Oběd 1
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem(1a,3,7)
Oběd 2
Srbská kotleta, brambor(1a)
Doplněk
bílá káva(7), multivitamínový nápoj
Úterý 28. 5.
Polévka
Luštěninová
Oběd 1
Kapustový karbanátek, brambor(1a,3,7)
Oběd 2
Kuřecí maso v sýrové omáčce, těstoviny(1a,7)
Doplněk
rajčatový salát, jablečný mošt z Litoměřic
Středa 29. 5.
Polévka
Zeleninová se špaldovými nočky(1a,3,9)
Oběd 1
Hrachová kaše s kořenovou zeleninou, labužnický párek, okurka(1a,9)
Oběd 2
Filé ve smetanovozeleninové omáčce, tarhoňa(1a,4,7)
Doplněk
jahodový sirup
Čtvrtek 30. 5.
Polévka
Vývar s masem a těstovinami(1a,9)
Oběd 1
Vepřová kýta v rajské omáčce, houskový knedlík(1a,3,7)
Oběd 2
Zapečená brokolice s kuřecím masem, brambor(7)
Doplněk
ananasový sirup
Pátek 31. 5.
Polévka
Rybí(4,7,9)
Oběd 1
Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, sýr(7)
Oběd 2
Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík(1a,3,7)
Doplněk
sterilovaná zelenina, ovocný čaj
Pondělí 3. 6.
Polévka
Gulášová(1a)
Oběd 1
Hovězí nudličky s fazolkami, těstoviny(1a)
Oběd 2
Moravský vrabec, chlupatý knedlík,červené zelí(1a,10,12)
Doplněk
domácí zázvorová limonáda s citrónem
Úterý 4. 6.
Polévka
Hrachová
Oběd 1
Smažené rybí filé, bramborová kaše(1a,3,4,7)
Oběd 2
Čokoládové těstoviny se zakysanou smetanou(1a,7)
Doplněk
zelenina, ovocný čaj
Středa 5. 6.
Polévka
Zeleninová s těstovinovou rýží(1a,9)
Oběd 1
Kuřecí maso na paprice, houskový knedlík(1a,3,7)
Oběd 2
Lasagne s mletým masem a sýrem(1a,7)
Doplněk
šťáva z lesního ovoce
Čtvrtek 6. 6.
Polévka
Mrkvová(7)
Oběd 1
Dušená čočka, vejce, okurka(3,10,12)
Oběd 2
Zeleninové karbanátky, brambor, česnekový dip(1a,3,7)
Doplněk
jablečný sirup
Pátek 7. 6.
Polévka
Zeleninová s drožďovou zavářkou(1a,3,9)
Oběd 1
Vepřové kung pao, divoká rýže(1a)
Oběd 2
Bramborové halušky s kuřecím masem a smetanou(1a,7)
Doplněk
pomerančová šťáva