JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Gymnázium Janka Kráľa
SNP 3, Zlaté Moravce, 953 01
Telefon: 376 323 202, Účet: SK5781800000007000312030

Historie
Aktuální jídelníček
Pátek 21. 1.
Cestovina bez posýpky, Posýpka maková na cestoviny, Mlieko polotučné
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka fazuľová kyslá so zemiakmi, Chlieb k polievke
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Pondělí 24. 1.
Kuracie prsia na zelenine, Ryža dusená, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
01-                             
09-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka kelová
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Úterý 25. 1.
Bravčové stehno po juhoslovansky, Cestoviny, Voda s citrónovou šťavou a bylinkami
Obsahuje alergeny:
01-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka fazuľová s koreňovou zeleninou
Obsahuje alergeny:
09-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Středa 26. 1.
Bratislavské rizoto, Kyslá uhorka, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka karfiolová so zeleninou, Cestovina
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             
09-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Čtvrtek 27. 1.
Rybie filé pečené na masle, Pečené zemiaky s maslom, Šalát z hlávkovej kapusty miešaný, Voda s pomar
Obsahuje alergeny:
04-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Rybie filé pečené na masle, Pečené zemiaky s maslom, Šalát z hlávkovej kapusty miešaný, Voda s pomarančovou šťavou
Polievka hrášková so zeleninou, Cestovina
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             
09-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Pátek 28. 1.
Buchty pečené s lekvárom, Mlieko polotučné, Pomaranče
Obsahuje alergeny:
01-                             
03-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka zemiaková s taveným syrom, Chlieb k polievke
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia
Pondělí 31. 1.
Bravčový rezeň prírodný, Slovenská ryža, Šalát z hlávkovej kapusty s mrkvou, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Polievka kalerábová, Cestovina
Obsahuje alergeny:
01-                             
07-                             
09-                             

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Réžia