JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Stredná odborná škola obchodu a
Stavbárska 11, Martin, 036 80
Telefon: 043 4224468
Ak chcete využívať službu objednávania stravy pomocou Internetu, informujte sa v kancelárii stravovacieho zariadenia.
Historie
Aktuální jídelníček
Středa 22. 9.
Obed S.1
Hŕstková,Prívarok tekvicový, Bravčové stehno na paprike (k prívarkom), Zemiaky varené
Popis:
Hŕstková,Prívarok tekvicový, Bravčové stehno na paprike (k prívarkom), Zemiaky varené
Obed S.2
Hŕstková,Vyprážaný karbonátok, Slovenský šalát / s majonézou /
Popis:
Hŕstková,Vyprážaný karbonátok, Slovenský šalát / s majonézou /
Obed S.1 S
Hŕstková,Prívarok tekvicový, Bravčové stehno na paprike (k prívarkom), Zemiaky varené
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Hŕstková  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01)
   KRÚPY JAČMENNÉ  (A: 01)
Prívarok tekvicový  (A: 01,07)
   MASLO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Bravčové stehno na paprike (k prívarkom)  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Zemiaky varené
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Hŕstková,Prívarok tekvicový, Bravčové stehno na paprike (k prívarkom), Zemiaky varené
Obed S.2 S
Hŕstková,Vyprážaný karbonátok, Slovenský šalát / s majonézou /
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Hŕstková  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01)
   KRÚPY JAČMENNÉ  (A: 01)
Vyprážaný karbonátok  (A: 01,03,07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   PEČIVO  (A: 01)
-----
Slovenský šalát / s majonézou /  (A: 03,07,09,10)
   ZELER  (A: 09)
   HORČICA PLNOTUČNÁ  (A: 10)
   MAJONÉZA  (A: 03)
   JOGURT BIELY  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Hŕstková,Vyprážaný karbonátok, Slovenský šalát / s majonézou /
Obed HŠ
Obed HŠ
Čtvrtek 23. 9.
Obed S.1
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Lekvárové pirohy zo zemiakového cesta, Strúhanková posýpk
Popis:
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Lekvárové pirohy zo zemiakového cesta, Strúhanková posýpka
Obed S.2
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Hubové rizoto, Šalát uhorkový
Popis:
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Hubové rizoto, Šalát uhorkový
Obed S.1 S
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Lekvárové pirohy zo zemiakového cesta, Strúhanková posýpk
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
01b-Obiloviny - raž (žito)
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Ruský boršč  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Chlieb k polievke  (A: 01,01a,01b)
   CHLIEB  (A: 01)
-----
Mandarínka
   (bez alergénov)
Lekvárové pirohy zo zemiakového cesta  (A: 01,03,07)
   MÚKA HRUBÁ  (A: 01)
   KRUPICA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Strúhanková posýpka  (A: 01)
   STRÚHANKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Lekvárové pirohy zo zemiakového cesta, Strúhanková posýpka
Obed S.2 S
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Hubové rizoto, Šalát uhorkový
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
01a-Obiloviny - pšenica
01b-Obiloviny - raž (žito)
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Ruský boršč  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Chlieb k polievke  (A: 01,01a,01b)
   CHLIEB  (A: 01)
-----
Mandarínka
   (bez alergénov)
Hubové rizoto  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Šalát uhorkový
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Ruský boršč, Chlieb k polievke, Mandarínka,Hubové rizoto, Šalát uhorkový
Obed HŠ
Obed HŠ
Pátek 24. 9.
Obed S.1
Karfiólová so zeleninou,Kuracie stehná pečené s plnkou, Zemiaková kaša (IX.-XI.), Kompót jablkový
Popis:
Karfiólová so zeleninou,Kuracie stehná pečené s plnkou, Zemiaková kaša (IX.-XI.), Kompót jablkový
Obed S.2
Karfiólová so zeleninou,Hovädzie stehno na smotane, Kysnutá knedľa
Popis:
Karfiólová so zeleninou,Hovädzie stehno na smotane, Kysnutá knedľa
Obed S.1 S
Karfiólová so zeleninou,Kuracie stehná pečené s plnkou, Zemiaková kaša (IX.-XI.), Kompót jablkový
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Karfiólová so zeleninou  (A: 01,07,09)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   ZELER  (A: 09)
Kuracie stehná pečené s plnkou  (A: 01,03,07)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   SENDVIČ  (A: 01)
-----
Zemiaková kaša (IX.-XI.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Kompót jablkový
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Karfiólová so zeleninou,Kuracie stehná pečené s plnkou, Zemiaková kaša (IX.-XI.), Kompót jablkový
Obed S.2 S
Karfiólová so zeleninou,Hovädzie stehno na smotane, Kysnutá knedľa
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Karfiólová so zeleninou  (A: 01,07,09)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   ZELER  (A: 09)
Hovädzie stehno na smotane  (A: 01,07,09)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
   KOREŇOVÁ ZELENINA  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Kysnutá knedľa  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Karfiólová so zeleninou,Hovädzie stehno na smotane, Kysnutá knedľa
Obed HŠ
Obed HŠ