JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Uložit údaje
Informace o jídelně
Základná škola Jozefa Horáka
P. Dobšinského 17, Banská Štiavnica, 969 22
Telefon: 045/6920553, Účet: SK 61 5600 0000 0014 2105 5004
Nie ste zaregistrovaný. Kontaktujte vedúcu zariadenia školského stravovania.
Historie
Aktuální jídelníček
Středa 20. 2.
Desiata
Varené párky jemné, Pečivo vodové, Horčica, Čaj čierny
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Varené párky jemné
   (bez alergénov)
-----
Pečivo vodové  (A: 01)
   PEČIVO VODOVÉ  (A: 01)
-----
Horčica  (A: 10)
   HORČICA  (A: 10)
-----
Čaj čierny
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
polievka
Polievka zeleninová
Obsahuje alergeny:
-----
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 1
Hovädzie mäso varené, Omáčka kôprová, Knedľa kysnutá, Jablká, Voda s ovocným sirupom na báze fruktóz
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Hovädzie mäso varené  (A: 09)
   KOREŇOVÁ ZELENINA  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Omáčka kôprová  (A: 01,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Jablká
   (bez alergénov)
-----
Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Hovädzie mäso varené, Omáčka kôprová, Knedľa kysnutá, Jablká, Voda s ovocným sirupom na báze fruktózy
obed 2
Lasane s cuketou, Stolová voda, Jablká
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Lasane s cuketou  (A: 01,07)
   LASANE  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)
-----
Jablká
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Čtvrtek 21. 2.
Desiata
Nátierka kuracia s vajíčkami, Chlieb na desiatu celozrnný, Kyslá uhorka, Banány
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Nátierka kuracia s vajíčkami  (A: 03,07,10)
   MASLO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   HORČICA  (A: 10)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Chlieb na desiatu celozrnný  (A: 01)
   CHLIEB CELOZRNNÝ  (A: 01)
-----
Kyslá uhorka
   (bez alergénov)
-----
Banány
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
polievka
Polievka cesnaková krémová, Opekaný chlieb, pečivo
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka cesnaková krémová  (A: 01,07)
   MASLO  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Opekaný chlieb, pečivo  (A: 01)
   CHLIEB  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 1
Koložvárska kapusta, Zemiaková kaša I. (XII.-II.), Stolová voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
06 -Sója
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Koložvárska kapusta  (A: 01,06,07)
   KLOBÁSA  (A: 01,06)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   STRÚHANKA  (A: 01)
-----
Zemiaková kaša I. (XII.-II.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
Zapekaná brokolica so syrom, Zemiaková kaša I. (XII.-II.), Šalát z kyslej kapusty s kapiou, Stolová
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Zapekaná brokolica so syrom  (A: 01,03,07)
   STRÚHANKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zemiaková kaša I. (XII.-II.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát z kyslej kapusty s kapiou
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Zapekaná brokolica so syrom, Zemiaková kaša I. (XII.-II.), Šalát z kyslej kapusty s kapiou, Stolová voda
Pátek 22. 2.
Desiata
Cereálne výrobky s mliekom, Čaj ovocný, Hrušky
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
08 -Orechy
08b-Škrup. plody - lieskovce
12 -Kysličník siričity

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Cereálne výrobky s mliekom  (A: 01,07,08,08b,12)
   CEREÁLNE VÝROBKY /GULÔČKY,MEDVEDÍCI,LUPIENKY /  (A: 01,08)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)
-----
Hrušky
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
polievka
Polievka kelová, Chlieb k polievke
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kelová  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Chlieb k polievke  (A: 01)
   CHLIEB  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 1
Granadiersky pochod s údenou slaninou, Kyslá uhorka, Stolová voda, Jogurtové rezy s malinami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Granadiersky pochod s údenou slaninou  (A: 01,03)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Kyslá uhorka
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)
-----
Jogurtové rezy s malinami  (A: 01,03,07)
   ZMES NA JOGURTOVÉ REZY S MALINAMI  (A: 01)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
Lokše, Kuracia pečeň na cibuli, Stolová voda, Jogurtové rezy s malinami
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Lokše  (A: 01,03)
   MRAZENÉ LOKŠE  (A: 01,03)
-----
Kuracia pečeň na cibuli  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)
-----
Jogurtové rezy s malinami  (A: 01,03,07)
   ZMES NA JOGURTOVÉ REZY S MALINAMI  (A: 01)
   JOGURT BIELY  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   MÚKA  (A: 01)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Pondělí 25. 2.
Desiata
Desiata
polievka
obed 1
obed 1
obed 2
obed 2
Úterý 26. 2.
Desiata
Desiata
polievka
obed 1
obed 1
obed 2
obed 2
Středa 27. 2.
Desiata
Desiata
polievka
obed 1
obed 1
obed 2
obed 2
Čtvrtek 28. 2.
Desiata
Desiata
polievka
obed 1
obed 1
obed 2
obed 2