JÍDELNÍČKY

Načítání
Nápověda Tisk
Výběr jídelny
Vyhledat jídelnu
Informace o jídelně
Gymnázium M.M.Hodžu
M.M.Hodžu 860/9, Liptovský Mikuláš, 031 36
Telefon: 044/5522844, Účet: SK5281800000007000482355
AK chcete využívať službu pre objednávanie stravy cez Internet, informujte sa v kancelárii ŠJ.
Historie
Aktuální jídelníček
Středa 14. 4.
obed 1
P.zeleninová s krupic.haluškami, Rybie filé pečené na masle, Zemiaková kaša,Kompót miešaný, voda
Obsahuje alergeny:
-----
03 -Vajcia
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Krupicové halušky  (A: 03,07)
   MASLO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
-----
Rybie filé pečené na masle  (A: 04,07)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zemiaková kaša II. (III.-VI.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Kompót miešaný s nálevom
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Čtvrtek 15. 4.
obed 1
P. zemiaková, Bravčový guláš segedínsky, Knedľa kysnutá, Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zemiaková  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Bravčový guláš segedínsky  (A: 01,07)
   MLIEKO  (A: 07)
   SMOTANA KYSLÁ  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Pátek 16. 4.
obed 1
P.hrachová s párkom,Langoš so syrom a kečupom, Čaj čierny s citrónom, Jablko
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hrachová s párkom  (A: 01)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Osúch slaný (langoš) so syrom a kečupom  (A: 01,03,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)
-----
Jablká
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Pondělí 19. 4.
obed 1
Polievka zemiaková so zeleninou, Bravčové stehno po juhoslovansky, Bulgur, Šalát z kyslej kapusty s
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zemiaková so zeleninou  (A: 07,09)
   ZELER  (A: 09)
   MASLO  (A: 07)
-----
Bravčové stehno po juhoslovansky  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Bulgur  (A: 01,07)
   BULGUR  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát z kyslej kapusty s kapiou
   (bez alergénov)
-----
Voda s mrazenou dreňou
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
Polievka zemiaková so zeleninou, Bravčové stehno po juhoslovansky, Bulgur, Šalát z kyslej kapusty s kapiou, Voda s mrazenou dreňou
obed 2
obed 2
Úterý 20. 4.
obed 1
P.hŕstková, Kur.prsia v kukuričnej strúhanke, Zem.kaša, Šal.mrkvový s karfiolom a šošovicou,voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka hŕstková  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Kuracie prsia v kukuričnej strúhanke  (A: 01,03,07)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Zemiaková kaša II. (III.-VI.)  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Šalát mrkvový s karfiolom a šošovicou
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Středa 21. 4.
obed 1
P.kapustová s párkom a krúpami, Rizoto s rybou a so zeleninou, Šalát uhorkový, Čaj čierny s citrónom
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka kapustová s párkom a krúpami  (A: 01)
   KRÚPY JAČMENNÉ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Rizoto s rybou a so zeleninou  (A: 04,07,09)
   RYBIE MÄSO (TRESKA)  (A: 04)
   ZELER  (A: 09)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
-----
Šalát uhorkový
   (bez alergénov)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Čtvrtek 22. 4.
obed 1
P.zeleninová s fliačkami, Holandské klopsy, Zemiaky s maslom, Paradajka, Ovocná voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka zeleninová  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Cestovina  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Holandské klopsy  (A: 01,03,07)
   VAJCIA  (A: 03)
   SYR TVRDÝ  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   STRÚHANKA  (A: 01)
-----
Zemiaky varené s maslom II.  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Zeleninová obloha - rajčiaky
   (bez alergénov)
-----
Voda s mrazenou dreňou
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Pátek 23. 4.
obed 1
P.gazdovská kuracia, Ryža, Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pudingom, Mlieko,Pomaranče
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka gazdovská kuracia  (A: 07,09)
   MASLO  (A: 07)
   ZELER  (A: 09)
-----
Ryža
   (bez alergénov)
-----
Závin kysnutý s kakaom a kakaovým pudingom  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   PUDINGOVÝ PRÁŠOK KAKAOVÝ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
-----
Mlieko polotučné  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Pomaranče
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Pondělí 26. 4.
obed 1
P.slovenská šajtlava, Bravčové stehno na horčici, Zemiaky opekané,Šalát z červenej kapusty, Čaj čier
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
09 -Zeler
10 -Horčica

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka slovenská šajtlava  (A: 01,09)
   ZELER  (A: 09)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
-----
Bravčové stehno na horčici  (A: 01,10)
   MÚKA  (A: 01)
   HORČICA  (A: 10)
-----
Zemiaky opekané II.
   (bez alergénov)
-----
Šalát z červenej kapusty
   (bez alergénov)
-----
Čaj čierny s citrónom
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
Popis:
P.slovenská šajtlava, Bravčové stehno na horčici, Zemiaky opekané,Šalát z červenej kapusty, Čaj čierny s citrónom
obed 2
obed 2
Úterý 27. 4.
obed 1
P.šošovicová s mäsom a kyslou kapustou, Kuracie prsia s ananásom, Ryža dusená, Stolová voda
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
07 -Mlieko
12 -Kysličník siričity

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka šošovicová s mäsom a kyslou kapustou  (A: 01,07)
   MÚKA  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
-----
Kuracie prsia s ananásom  (A: 07,12)
   MASLO  (A: 07)
-----
Ryža dusená
   (bez alergénov)
-----
Stolová voda
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Středa 28. 4.
obed 1
P.benátska, Hydinový karbonátok, Zem.kaša,Kompót , Voda s citrónovou šťavou
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka benátska  (A: 01,07)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MÚKA  (A: 01)
-----
Hydinový karbonátok  (A: 01,03,07)
   PEČIVO  (A: 01)
   MLIEKO  (A: 07)
   VAJCIA  (A: 03)
   STRÚHANKA  (A: 01)
-----
Zemiaková kaša II.  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Kompót miešaný s nálevom
   (bez alergénov)
-----
Voda s citrónovou šťavou
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Čtvrtek 29. 4.
obed 1
P.karfiolová so zeleninou, Omáčka chrenová, Hovädzie mäso varené, Knedľa kysnutá, Čaj ovocný
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
03 -Vajcia
07 -Mlieko
09 -Zeler

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka karfiolová so zeleninou  (A: 01,07,09)
   MÚKA  (A: 01)
   MASLO  (A: 07)
   ZELER  (A: 09)
-----
Omáčka chrenová  (A: 01,07)
   MÚKA HLADKÁ  (A: 01)
   SMOTANA 12%  (A: 07)
   MLIEKO  (A: 07)
   MASLO  (A: 07)
-----
Hovädzie mäso varené  (A: 09)
   ZELER  (A: 09)
-----
Knedľa kysnutá  (A: 01,03,07)
   MÚKA POLOHRUBÁ  (A: 01)
   MÚKA  (A: 01)
   VAJCIA  (A: 03)
   MLIEKO  (A: 07)
-----
Čaj ovocný
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2
Pátek 30. 4.
obed 1
P.rybacia s lečom a zemiakmi, Granad.pochod s údenou slaninou, Kyslá uhorka, Čaj zelený, Kiwi
Obsahuje alergeny:
-----
01 -Obilniny obsahujúce lepok
04 -Ryby

Receptúry a suroviny s alergénmi
-----
Polievka rybacia s lečom a zemiakmi  (A: 04)
   RYBIE FILÉ  (A: 04)
-----
Granadiersky pochod s údenou slaninou  (A: 01)
   CESTOVINY  (A: 01)
-----
Kyslá uhorka
   (bez alergénov)
-----
Čaj zelený
   (bez alergénov)
-----
Kiwi
   (bez alergénov)

Zde zobrazený popis alergenů je kvůli přehlednosti zkrácený. Kompletní seznam alergenů naleznete zde.
obed 2
obed 2