JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace
Nad Školou 278, Liberec, 463 11
Telefon: 482 313 079, Účet: 27-0984944329/0800
Jídelníčky
Čtvrtek 13. 2.
Polévka
Smetanová polévka ze zeleného hrášku (obs.al. 1,7,9)
Oběd 1
Rizoto z vepřového masa, okurka (obs.al.,1,7,10)
Oběd 2
Pečené kuře na kmíně, brambor, obloha (obs.al.1,7,9)
Doplněk
Jahodový čaj, voda, bílá káva, ovoce (obs.al.7)
Pátek 14. 2.
Polévka
Slepičí vývar s pohankou (obs.al 1,9)
Oběd 1
Hovězí na šípkové omáčce, karlovarský knedlík (obs.al.,1,3,7,9)
Oběd 2
Grenadýrský pochod (zapečené flíčky s bramborami a slaninou) (obs.al.1,3,7,9)
Doplněk
Čaj se sirupem, voda, mléko, ovoce (obs.al.7)
Pondělí 17. 2.
Polévka
Květáková polévka (obs.al. 1,3,7,9)
Oběd 1
Krůtí marinovaný plátek, bramborová kaše (obs.al.1,7,9)
Oběd 2
Skořicové suky (koblihové těsto) (obs.al.,1,3,7)
Doplněk
Čaj s citrónem, voda, kakao, ovoce (obs.al.7)
Úterý 18. 2.
Polévka
Zeleninová polévka s bylinkovým kapáním (obs.al.1,3,7,9)
Oběd 1
Vídeňský párek, hrachová kaše s cibulkou, okurka (obs.al.1,9,10)
Oběd 2
Řecký guláš (olivy, lusky, sýr), rýže basmati (obs.al 1,7,9)
Doplněk
Šípkový čaj, voda, mléko, mrkvový salát s jablky (obs.al.7)
Středa 19. 2.
Polévka
Krémová polévka z pečeného celeru (obs.al.1,3,7,9)
Oběd 1
Vepřová panenka na divoko, zeleninová tarhoňa (těstovina) (obs.al.1,3,9)
Oběd 2
Kuřecí nákyp s kysaným zelím a bramborem (obs.al.1,3,7,9,10)
Doplněk
Čaj s medem, voda, koktejl, ovoce (obs.al.7)
Čtvrtek 20. 2.
Polévka
Kuřecí polévka s masem a nudlemi (obs.al. 1,3,9)
Oběd 1
Hovězí pečeně na zelenině, houskový knedlík (obs.al.,1,3,7,9)
Oběd 2
Brokolice zapečená s bramborami a mandlemi (obs.al.3,7,9,8)
Doplněk
Čaj lesní směs, voda, mléko (obs.al.7)
Pátek 21. 2.
Polévka
Rajská polévka (obs.al 1,9)
Oběd 1
Kuřecí nudličky gyros, šťouchaný brambor s cibulkou (obs.al.,1,9)
Oběd 2
Sekaný přírodní řízek, těstovinový salát se zeleninou a černou čočkou (obs.al.1,3,7,9)
Doplněk
Brusinkový čaj, voda, jogurtové mléko, ovoce (obs.al.7)
Pondělí 24. 2.
Polévka
Čočková polévka (obs.al. 1,9)
Oběd 1
Námořnické hovězí maso (protlak, vejce), těstovinové spirály (obs.al.1,3,9)
Oběd 2
Dýňové rizoto s opraženými dýňovými semínky, sýr, rukola (obs.al.,1,7,9)
Doplněk
Čaj lesní plody, voda, koktejl, ovoce (obs.al.7)
Úterý 25. 2.
Polévka
Polévka minestrone (obs.al.1,3,9)
Oběd 1
Treska se špenátem, bramborová kaše (obs.al.1,3,4,7)
Oběd 2
Bulgur s pečenou zeleninou a uzeným tofu, ledový salát (obs.al 1,6,7,9)
Doplněk
Šípkový čaj, voda, mléko, vanilkový tvaroh (obs.al.7)
Středa 26. 2.
Polévka
Slepičí vývar s játrovými nočky (obs.al.1,3,9)
Oběd 1
Segedínský guláš, houskový knedlík (obs.al.1,3,7,9,10)
Oběd 2
Zeleninové lečo s vejci, brambor s pažitkou (obs.al.3,7,9)
Doplněk
Čaj s echinaceou, voda, bílá káva, ovoce (obs.al.7)
Čtvrtek 27. 2.
Polévka
Polévka z hlívy ústřičné (obs.al.1,9)
Oběd 1
Holandský řízek, brambor, okurka (obs.al.,1,3,7,10)
Oběd 2
Krupicová kaše s kakaem (obs.al.1,7)
Doplněk
Čaj s citrónem, voda, mléko (obs.al.7)
Pátek 28. 2.
Polévka
Kulajda (obs.al.1,3,7,9)
Oběd 1
Kuřecí plátek, kari rýže (obs.al.,1,9)
Oběd 2
Šunkofleky, čalamáda (obs.al.1,3,7,9)
Doplněk
Čaj tropico, voda, jogurtové mléko, ovoce (obs.al.7)