JÍDELNÍČKY

Načítání
Výběr jídelny
Informace o jídelně
Grill NOR
Lípová 509, Trutnov, 541 01
Účet: 115-8972120257/0100
Jídelníčky
Pondělí 18. 10.
Polévka
P2
Zelná polévka s uzeninou
Oběd
1A
150g vepřové kostky se znojemskou omáčkou, houskový knedlík
1B
150g vepřové kostky se znojemskou omáčkou, dušená rýže
2A
130g kuřecí směs po uzenářsku s klobásou a uzeným masem, vařený brambor
3A
400g drůbeží rizoto se zeleninou a sýrem, okurka
3B
150g smažený párek v pivním těstíčku, vařený brambor, tatarka
4A
400g rýžové špagety s krůtím masem a bylinkovou omáčkou
4B
150g plátek vepřové kotlety se žampionovým soté, bramborový knedlík
5A
150g marinovaný steak z vepř. krkovice s dušenou mrkví a zeleným hráškem na másle, vařený brambory
Salát
SAL
Míchaný zeleninový salát
Úterý 19. 10.
Polévka
P2
Bílá krémová česnečka s krutony
Oběd
1A
150g pikantní kuřecí stripsy, vařený brambor, tatarka
1B
150g vepřové výpečky z bůčku, špenát, bramborové špalíčky
2A
400g zapečené pizza těstoviny se žampiony, šunkou, provensálským kořením a sýrem
3A
200g vepřová játra po cikánsku, dušená rýže
3B
Špenát se sázenými vejci (2ks) a bramborem /bezmasé/
4A
150g zbojnická hovězí roláda plněná slaninou, kápií a česnekem, dušená rýže
4B
1 grilované kuře s bramborovou kaší
5A
130g filet z lososa Gorbuša s bylinkami a zeleninovým bulgurem
Salát
SAL
Okurkový salát
Středa 20. 10.
Polévka
P1
Hovězí vývar s játrovou rýží
Oběd
1A
270g kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík
1B
270g kuřecí stehno na paprice, těstoviny
2A
400g salát z těstovinové rýže s grilovanými kuřecími křídly a sýrovou bulkou
3A
400g červená čočka s lečem a pikantní klobásou
3B
400g červená čočka s lečem a sázenými vejci /bezmasé/
4A
400g bramborovo-špenátové špalíčky s uzeným masem a sázeným vejcem
4B
150g vepřový závitek z kotlety plněný balkánským sýrem a beraními rohy, šťouchaný brambor
5A
150g Krakonošův vepřový oheň s bramboráčky /pikantní/
Salát
SAL
Mrkvový salát s jablky
Čtvrtek 21. 10.
Polévka
P2
Kulajda s bramborem a houbami
Oběd
1A
400g bramborové knedlíky plněné mletým vepřovým masem, dušené kysané zelí
1B
130g smažený karbanátek s bramborovou kaší, okurka
2A
150g kuřecí plátek s těstovinami farfalle v rajčatové omáčce s olivami
3A
150g vepřové kostky na bílém víně, houskový knedlík
3B
150g vepřové kostky na bílém víně, těstoviny
4A
150g sladko-pálivé kuře s ananasem a bambusovými výhonky, dušená jasmínová rýže
4B
Listový závin plněný mletým masem, špenát se žampiony
5A
150g dušený hovězí špalíček na rozmarýnu s dýňovým pyré
Salát
SAL
Salát z červeného zelí s majonézou
Pátek 22. 10.
Polévka
P2
Hovězí vývar s masem a nudlemi
Oběd
1A
100g úpický kuřecí řízek s červeným zelím a houskovým knedlíkem
1B
150g sekaná svíčková, houskový knedlík
2A
200g kuřecí játra na grilu, vařený brambor, tatarka
3A
4 ks domácí buchty s tvarohem sypané cukrem
3B
350g krkonošské chlupaté knedlíky se žampiony
4A
400g cizrnový salát s rajčaty a majonézou, domácí kuřecí krokety v kukuřičných lupíncích
4B
1 grilované kuře s bramborovou kaší
5A
150g pečený filet z pangase s dušenou zeleninou na másle, vařený brambor
VIP
/NEOBJEDNÁVEJTE, POKUD NENÍ VYPLNĚNO/
Salát
SAL
Rajčatový salát s cibulí